top of page

REFERANSER

Fornøyde kunder og glade ansatte

Ikke bare lytt til det vi sier. La våre kunder og ansatte fortelle oss hvordan det er å jobbe med oss.

Nedenfor finner du referanser fra fornøyde kunder og fornøyde konsulenter.

Kontakt oss i dag så hjelper vi deg med å finne det du søker!
Kontakt oss

REFERANSER

“VI HAR BRUKT WORKNORWAY I REKRUTTERINGSPROSESS FOR ANLEGGSLEDERE OG DET VAR ETT POSITIVT SAMARBETE. VI VIL SPESIELT BEMERKE OPPFÖLGINGEN VI FIKK FRA WORKNORWAY"

BERNT-JØRAN REINHOLTSEN / ADMINISTRERENDE DIREKTÖR / SECORA AS

“WORKNORWAY ER EN ENKEL MÅTE Å NÅ TAK I SYSTEMUTVIKLERE FRA SVERIGE OG DET FUNGERTE GODT FOR OSS. VI FIKK TAK I AKKURAT DEN PERSONEN VI HADDE BRUK AV :-)"

ØYSTEIN K. SELBEKK / UTVIKLINGSSJEF / VISBOOK AS

“JAG HAR JOBBAT I WORKNORWAY UTE PÅ UPPDRAG NU I ÅTTA MÅNADER OCH HAR BARA GOTT ATT SÄGA OM FÖRETAGET. NÄR MAN ÅKER IVÄG PÅ UPPDRAG LÅNGT HEMIFRÅN SÅ ÄR DET VIKTIGT ATT KÄNNA SIG TRYGG. DET HAR VERKLIGEN TEAMET PÅ WORKNORWAY LYCKATS MED."

MATS KARLSSON / LAGBAS / UPPDRAG BYGG

“VI PRØVDE UT WORKNORWAY FOR Å REKRUTTERE INGENIØRER FRA SVERIGE TIL VÅR MOBILE APPLICATION DEVELOPER STILLING. RESPONSEN VER MEGET GOD, OG VI ANSATTE EN INGENIØR. VÅR FØRSTE ERFARING MED WORKNORWAY HAR VAERT POSITIV, OG VI VIL SIKKERT BENYTTE OSS AV DERES TJENESTER I FREMTIDEN."

ENDRE RINDALSHOLT / DAGLIG LEDER / NORDIC SEMICONDUCTOR

"KONTAKT RETT FØR HELGEN, OG ALLREDE PÅ MANDAG HADDE VI FLERE RELEVANTE BETONGARBEIDERE. KJAPP BEHANDLING, UTROLIG RASK LEVERING OG DE HOLDER HVA DE LOVER. JEG KAN HJERTELIG ANBEFALE WORKNORWAY FOR ANDRE ARBEIDSGIVERE"

BIRGER POLLEN / DAGLIG LEDER / BIRGER POLLEN & CO AS

"VI BENYTTET WORKNORWAY FOR Å REKRUTTERTE LEGE OG ADDIKTOLOGER. VI MOTTOT MANGE RELEVANTA KANDIDATER. OPPFØLGNING FRA WORKNORWAY VAR EFFEKTIV OG GOD. VI KAN ANBEFALE WORKNORWAY FOR ANDRE SOM SKAL REKRUTTERE MEDARBEIDERE"

ANITA SÖRNES / DAGLIG LEDER / 12 TRINNSKLINIKKEN AS

NO CURE NO PAY!

KONTAKT OSS
bottom of page